öppet köp

Som kund hos Rivanoo.se har du rätt att returnera inom 14 dagar efter att paketet hämtas från postombud. För att godkänna din retur behöver du att uppfylla några villkor som är:

 

  • Tänk på att vi kan acceptera returer bara på produkter som i originalförpackning. Produkterna är ditt ansvar tills de når våra lokaler. Var noga med att packa produkterna ordentligt så att de inte skadas under frakten.

 

  • När det gäller skärmskydd i Rivanoo.se då har du rätt att returnera det också inom 14 dagar ifall skärmen är inte öppen och originalförpackning är i bra skick. Ifall skärmskydd gick sönder på grund av frakt och det kan hända sällan för att vi skickar din beställning med fullständigt skydd. Men om det händer då får ni skicka en video via mail som påvisar problemet och det ska skickas inom 48 timmar efter att paketet hämtas från postombud.

 

  • Om det står problem på någon annan produkt än skärmskydd då vänligen kontakta oss för att kontrollera det, i vissa fall kan vi be er att skicka tillbaka varan för att kunna kontrollera problemet lite mer noggrant. För mer specifika detaljer är ni välkomna att kontakta oss.

 

Om ni returer era beställningar, då tillkommer en returkostnaden på 49 kr. 
För dig som returerna och din retur inte blir godkänd då skickas vi inte det tillbaka, om du vill ha det tillbaka då tillkommer en returkostnaden på 49 kr.  Så fort godkänner vi din retur kommer vi att återbetala pengarna för de returnerade produkterna till dig.
För andra frågor vänligen kontakta oss. 
Kontakta oss
Varukorg Product tas bort Ångra
  • No products in the cart.
sv_SESwedish
sv_SESwedish